Mindful werken

Dé podcast over werken in je eigen tempo. Mijn naam is Lisa Langenkamp en in deze podcast beantwoord ik in iedere aflevering een vraag over mindful werken. Ik deel praktische tips en ervaringen die mij hebben geholpen rust te vinden in een wereld waar de druk om te presteren steeds groter wordt en voldoende niet genoeg is.

Ik beantwoord vragen zoals:

Podcast 'Mindful werken'

'Hoe doe je aan self-care tijdens je werk?'

In de nieuwste aflevering geef ik tips en inzichten om van self-care (zelfzorg) op je werk een gewoonte te maken. Ook deel ik een handige self-care checklist, zodat je eraan herinnerd wordt aan jezelf te denken. Lees het artikel of luister de podcast.

Podcast 'Mindful werken'

'Hoe kun je op een drukke dag toch genoeg rust nemen?'

Op internet vind je een boel artikelen over hoe je ná je werk kunt ontspannen. Maar hoe zorg je dat je überhaupt niet uitgeblust op de bank ploft na je werk? In deze aflevering beantwoord ik daarom de vraag: "Hoe kun je op een drukke dag toch genoeg rust nemen?" Lees het artikel of luister de podcast.

Podcast 'Mindful werken'

'Hoe laat ik me niet meeslepen door de waan van de dag en stress van collega's?'

In de tweede aflevering van ‘Mindful werken’ beantwoord ik de vraag van Marcha. Via instagram vroeg ze mij: "Hoe laat ik me niet meeslepen door de waan van de dag en stress van collega's?" Lees het artikel of luister de podcast.

Deel (anoniem) je vragen en dilemma's met mij

Staat je vraag er niet tussen? Stuur een mail naar lisa@mindfulnessbuddy.nl, benader me op Instagram of stuur me een bericht via het onderstaande formulier: