Podcast 'Mindful werken', Mindfulnessbuddy
Podcast 'Mindful werken', Mindfulnessbuddy
Podcast 'Mindful werken', Mindfulnessbuddy

Mindful werken

Dé podcast over werken in je eigen tempo. Mijn naam is Lisa Langenkamp en in deze podcast beantwoord ik in iedere aflevering een vraag over mindful werken. Ik deel praktische tips en ervaringen die mij als hsp’er hebben geholpen rust te vinden in een wereld waar de druk om te presteren steeds groter wordt en voldoende niet genoeg is.

Ik beantwoord vragen zoals:

Of meld je aan voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven.

Podcast 'Mindful werken'

'Hoe ga je om met de druk om naar kantoor te gaan?'

We kunnen weer 'gewoon' aan het werk na alle lockdowns, wat betekent dat sommige mensen verplicht zijn om naar kantoor te gaan. Zo ook Merel. Het liefst reist ze slechts één dag in de week, maar wat als dat niet voldoende is? Lees het artikel of luister de podcast.

Podcast 'Mindful werken'

'Hoe ga je om met competitieve collega's?'

Een collega die jullie idee presenteert, maar er zelf met de credits vandoor gaat. Superfrustrerend! Ella maakte een soortgelijke situatie mee en vroeg me om advies. Lees het artikel of luister de podcast.

Podcast 'Mindful werken'

'Hoe kom je de werkdag door als je niet lekker in je vel zit?'

Iedereen zit wel een keer niet lekker in z'n vel. Ook al zou je misschien het liefst thuis willen blijven, het leven gaat door en dus moet er ook gewerkt worden. Toch zijn er manieren om het jezelf iets makkelijker te maken. Lees het artikel of luister de podcast.

Vraag insturen podcast 'Mindful werken'

Deel (anoniem) je vragen en dilemma's met mij

Staat je vraag er niet tussen? Stuur een mail naar lisa@mindfulnessbuddy.nl, benader me op Instagram of stuur een bericht via het onderstaande formulier: