Mindful werken

Dé podcast over werken in je eigen tempo. Mijn naam is Lisa Langenkamp en in deze podcast beantwoord ik in iedere aflevering een vraag over mindful werken. Ik deel praktische tips en ervaringen die mij hebben geholpen rust te vinden in een wereld waar de druk om te presteren steeds groter wordt en voldoende niet genoeg is.

Ik beantwoord vragen zoals:

Podcast 'Mindful werken'

'Hoe laat ik mijn werk los als de werkdag voorbij is?'

De werkdag is allang voorbij, maar nog steeds moet je aan werk denken. Een gesprek blijft door je hoofd malen of je bent benieuwd naar de reactie op één van je mails. In deze aflevering beantwoord ik daarom de vraag: "Hoe laat ik mijn werk los als de werkdag voorbij is?" Lees het artikel of luister de podcast.

Podcast 'Mindful werken'

'Hoe kan ik het beste reflecteren op een werkdag?'

Evalueren, of liever gezegd reflecteren, lijkt minder productief dan echt aan de slag gaan, maar ik denk dat de waarde ervan flink wordt onderschat. Ik was dan ook heel blij met de vraag van Monique: "Hoe kan ik het beste reflecteren op een werkdag?" Lees het artikel of luister de podcast.

Podcast 'Mindful werken'

'Hoe geniet je van je vrije tijd als je weet dat je morgen weer moet werken?'

In de vijfde aflevering van ‘Mindful werken’ beantwoord ik de vraag van Manja. Via instagram deelde ze haar gevoel op zondag, als ze bijna weer aan het werk moet en daardoor niet goed kan genieten van het moment. Lees het artikel of luister de podcast.

Deel (anoniem) je vragen en dilemma's met mij

Staat je vraag er niet tussen? Stuur een mail naar lisa@mindfulnessbuddy.nl, benader me op Instagram of stuur me een bericht via het onderstaande formulier: