Mindful werken

Dé podcast over werken in je eigen tempo. Mijn naam is Lisa Langenkamp en in deze podcast beantwoord ik in iedere aflevering een vraag over mindful werken. Ik deel praktische tips en ervaringen die mij hebben geholpen rust te vinden in een wereld waar de druk om te presteren steeds groter wordt en voldoende niet genoeg is.

Ik beantwoord vragen zoals:

Podcast 'Mindful werken'

'Hoe kan ik het beste reflecteren op een werkdag?'

Evalueren, of liever gezegd reflecteren, lijkt minder productief dan echt aan de slag gaan, maar ik denk dat de waarde ervan flink wordt onderschat. Ik was dan ook heel blij met de vraag van Monique: "Hoe kan ik het beste reflecteren op een werkdag?" Lees het artikel of luister de podcast.

Podcast 'Mindful werken'

'Hoe geniet je van je vrije tijd als je weet dat je morgen weer moet werken?'

In de vijfde aflevering van ‘Mindful werken’ beantwoord ik de vraag van Manja. Via instagram deelde ze haar gevoel op zondag, als ze bijna weer aan het werk moet en daardoor niet goed kan genieten van het moment. Lees het artikel of luister de podcast.

Podcast 'Mindful werken'

'Hoe doe je aan self-care tijdens je werk?'

Door aan self-care te doen voorkom je dat je over je grenzen gaat en met een burn-out thuis komt te zitten. Ook is het een manier om de controle te nemen over je (mentale) gezondheid. Naast tips, deel ik een handige self-care checklist, zodat je eraan herinnerd wordt aan jezelf te denken. Lees het artikel of luister de podcast.

Deel (anoniem) je vragen en dilemma's met mij

Staat je vraag er niet tussen? Stuur een mail naar lisa@mindfulnessbuddy.nl, benader me op Instagram of stuur me een bericht via het onderstaande formulier: