Podcast 'Mindful werken', Mindfulnessbuddy
Podcast 'Mindful werken', Mindfulnessbuddy
Podcast 'Mindful werken', Mindfulnessbuddy

Mindful werken

Dé podcast over werken in je eigen tempo. Mijn naam is Lisa Langenkamp en in deze podcast beantwoord ik in iedere aflevering een vraag over mindful werken. Ik deel praktische tips en ervaringen die mij als hsp’er hebben geholpen rust te vinden in een wereld waar de druk om te presteren steeds groter wordt en voldoende niet genoeg is.

Ik beantwoord vragen zoals:

Of meld je aan voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven.

Podcast 'Mindful werken'

'Hoe overleef ik een stilteretraite (vipassana)?'

In augustus 2022 reisde ik af naar Doetinchem voor een tiendaagse stilteretraite. Nooit eerder heb ik me zo lang teruggetrokken om te mediteren. Benieuwd hoe het was en wat ik ervan heb geleerd? Lees het artikel of luister de podcast.

Podcast 'Mindful werken'

'Hoe ga je als hooggevoelig persoon om met interne prikkels?'

64 procent van de hooggevoelige mensen heeft moeite met het omgaan van de eigen intense of heftige emoties. In deze aflevering geef ik tips om met interne prikkels, zoals gevoelens van boosheid en frustratie, om te gaan. Lees het artikel of luister de podcast.

Podcast 'Mindful werken'

'Hoe ga je om met de druk om naar kantoor te gaan?'

We kunnen weer 'gewoon' aan het werk na alle lockdowns, wat betekent dat sommige mensen verplicht zijn om naar kantoor te gaan. Zo ook Merel. Het liefst reist ze slechts één dag in de week, maar wat als dat niet voldoende is? Lees het artikel of luister de podcast.

Vraag insturen podcast 'Mindful werken'

Deel (anoniem) je vragen en dilemma's met mij

Staat je vraag er niet tussen? Stuur een mail naar lisa@mindfulnessbuddy.nl, benader me op Instagram of stuur een bericht via het onderstaande formulier: