Podcast 'Mindful werken', Mindfulnessbuddy
Podcast 'Mindful werken', Mindfulnessbuddy
Podcast 'Mindful werken', Mindfulnessbuddy

Mindful werken

Dé podcast over werken in je eigen tempo. Mijn naam is Lisa Langenkamp en in deze podcast beantwoord ik in iedere aflevering een vraag over mindful werken. Ik deel praktische tips en ervaringen die mij hebben geholpen rust te vinden in een wereld waar de druk om te presteren steeds groter wordt en voldoende niet genoeg is.

Ik beantwoord vragen zoals:

Of meld je aan voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven.

Podcast 'Mindful werken'

'Hoe ga je mindful met social media om als het je business is?'

Normaal gesproken beantwoord ik vragen van luisteraars, maar dit keer pak ik het iets anders aan en houd ik het dichtbij mezelf. Hoe is het om als ondernemer afhankelijk te zijn van social media? Lees het artikel of luister de podcast.

Podcast 'Mindful werken'

'Hoe haal je zingeving en voldoening uit je werk als je een bullshitbaan hebt?'

Een baan die niks toevoegt en waarvan niemand opkijkt als je ermee zou stoppen. Oftewel: een 'bullshitbaan'. Hoe haal je alsnog voldoening en zingeving uit dit type werk? Lees het artikel of luister de podcast.

Podcast 'Mindful werken'

'Hoe kom je los van je werk op vakantie?'

Het is zomervakantie en dus tijd om te ontspannen. Maar hoe doe je dat als je hoofd vol zit met gedachten over werk? Ik geef tips om afstand te nemen, zodat je met je aandacht bij je vakantie kunt zijn. Lees het artikel of luister de podcast.

Vraag insturen podcast 'Mindful werken'

Deel (anoniem) je vragen en dilemma's met mij

Staat je vraag er niet tussen? Stuur een mail naar lisa@mindfulnessbuddy.nl, benader me op Instagram of stuur een bericht via het onderstaande formulier: