Herken jij je hierin?

Dan wil ik je het volgende meegeven…

Je bent al goed zoals je bent

Kom tot bloei in je werk

Iedereen is uniek, ook jij als hooggevoelig persoon. Maar grote kans dat je gevoeligheid uitdagingen met zich meebrengt op de werkvloer. Misschien ben je zo trouw aan je baan en stel je zulke hoge eisen, dat je soms jezelf vergeet en daardoor nauwelijks energie overhoudt. Je vraagt je af: ‘Hoe houd ik dit tot aan mijn pensioen vol?’ Ik heb het antwoord: mijn cursus waarin je leert van je gevoeligheid je kracht te maken, waardoor je meer rust ervaart en stevig in je schoenen staat.

Concreet heb je na deze cursus geleerd om...

Over een tijdsbestek van een half jaar komt elke maand in een rustige en overzichtelijke leeromgeving een module met een specifiek thema online.

Het resultaat:

Meer energie

Na deze cursus zit je hoofd minder vol met gedachten over werk, waardoor je meer energie overhoudt voor andere (leuke) dingen.

Meer zelfvertrouwen

'Doe ik het wel goed?' 'Wat als ik dit zeg?' In plaats van je te laten leiden door angsten en twijfels, vertrouw je erop dat je goed bent zoals je bent.

Meer (werk)plezier

Wat er ook gebeurt, jij weet dat het altijd goedkomt en dat je aan jezelf genoeg hebt. Er komen kansen op je pad en je straalt - dit geeft automatisch meer plezier!

Onderwerpen modules cursus mindful werken

De onderwerpen:

Preview module 1:

Preview 'Mindful werken' cursus

Preview community:

Mindful werken cursus - programma

Inclusief:

Echte waarde:

€ 750,-

Eenmalige prijs:

€ 420,-

*De korting van 44% is geldig tot 1 december 2021

Dit is voor jou als je...

Dit is niet voor jou als je...

“Je bent geboren om je te begeven tussen de adviseurs en de denkers, de spirituele en geestelijke leiders van jouw samenleving. Dat is iets om trots op te zijn.”​
Elaine Aron
Mindful werken cursus - Lisa Langenkamp

Wie ben ik?

Lisa Langenkamp (1991) is mindfulnesstrainer, coach en oprichter van Mindfulnessbuddy. Na haar afstuderen ging ze als consultant aan de slag in het bedrijfsleven. Door een combinatie van hoge ambities, perfectionisme en een gevoelige aard, kon ze zichzelf behoorlijk in de weg zitten en hield ze zich klein. Dankzij mindfulness en coaching leerde ze de lat af en toe iets lager te leggen en ontwikkelde ze zelfvertrouwen. Waar ze voorheen haar gevoeligheid maskeerde, zet ze deze eigenschap nu effectief in als talent. Hierdoor heeft ze haar werkplezier – en plezier in het leven – weer teruggevonden!

“Ik help gevoelige en ambitieuze vrouwen met gemak en plezier te werken, zodat ze energie overhouden om weer te genieten van het leven.”

Dit zeiden anderen eerder over mijn begeleiding:

"Ontzettend waardevol en informatief."

Sanne

"Hele fijne lessen, waar je echt wat aan hebt in de praktijk. Je leert de stof toepassen in je dagelijks leven en het verandert je positief!"

Lysanne

Veelgestelde vragen:

Jazeker. Als je je herkent in de opsomming bovenaan, is dat voldoende aanleiding om mee te doen. Uiteindelijk is hsp ook maar een label en gaat het vooral om wat kenmerkend is voor jou. Iedereen is gevoelig op zijn of haar eigen manier.

Het eerste doel van deze cursus is niet een nieuwe baan vinden, maar het is wel heel logisch dat er iets nieuws op je pad komt als je met jezelf aan de slag gaat. Je leert jezelf beter kennen, waardoor je volgende stap helder wordt. Ook worden je talenten eerder opgemerkt en durf je sneller actie te ondernemen. Grote kans dus dat je alsnog een nieuwe weg inslaat als je meedoet.

Bij een mindfulnesstraining is één van de doelen mindfulness integreren in je dagelijks leven. Deze cursus richt zich specifiek op hoe je als hooggevoelig persoon meer rust kunt ervaren en zelfvertrouwen ontwikkelt op werkgebied, zodat je energie overhoudt aan het einde van de dag. Mindfulness helpt hierbij, maar het is zeker niet de enige manier. De cursus is uniek qua opzet en dus niet vergelijkbaar met andere cursussen.

Elke module bevat een thema, bijvoorbeeld hoe je omgaat met perfectionisme en je innerlijke criticus. Naast theorie en achtergrondinformatie in de vorm van video’s, audiofragmenten en werkboeken, is het vooral belangrijk dat je verandering gaat zien in de praktijk. Daarom bevat elke module ook laagdrempelige oefeningen, waar je vervolgens op reflecteert.

Je kunt er zoveel tijd aan besteden als je wilt. Dus als je een keer een iets vollere agenda hebt, neem je bijvoorbeeld een module door in één weekend. Heb je een rustige maand, dan doe je elke week een beetje en ga je er iets preciezer doorheen. De leeromgeving is zo opgezet dat je in elk geval niet overweldigd raakt (dat zou een beetje gek zijn).

Na aanmelding ontvang je een e-mail met je inloggevens en verdere instructies over hoe je de cursus volgt. Je hebt geen geavanceerde kennis nodig over de techniek. Stapsgewijs word je door de modules heen geleid.

Je volgt de cursus grotendeels zelfstandig, waarbij de community een belangrijke plek is om vragen te stellen, successen te delen en herkenning te vinden. Je zult al gauw merken dat het heel waardevol is om in een groep met gelijkgestemden te zitten.

Elke verandering is spannend, of je deze nu zelf initieert of niet. Het feit dat je op deze pagina kijkt, geeft al aan dat je waarschijnlijk in een transformatie zit. Uiteindelijk is de enige manier om te bepalen of de cursus de investering waard is, door jezelf deze kans te gunnen en als je klaar bent te evalueren wat je eruit hebt gehaald.

In principe heb je een half jaar de tijd om de lessen te volgen. Een stok achter de deur helpt je niet al te perfectionistisch te zijn in het maken van de opdrachten. Mocht het echt niet lukken vanwege bepaalde omstandigheden, dan kun je je toegang verlengen.

Jazeker. Er zijn drie opties:
1. Het volledige bedrag bij aanvang in één keer betalen.
2. Drie keer 140 euro betalen (verspreid over een half jaar).
3. Elke maand 70 euro betalen (verspreid over een half jaar).

Tip: je kunt ook je werkgever vragen de cursus (deels) te vergoeden.

Mindful werken cursus - gratis intake

Plan een gratis kennismaking

Nieuwsgierig geworden? Of staat je vraag er niet tussen? Laten we dan vrijblijvend kennismaken. Kies een datum en tijdstip via deze link of stuur me een bericht via het onderstaande formulier: