Mindful werken cursus Mindfulnessbuddy

Herken jij je hierin?

Dan wil ik je het volgende meegeven…

Je bent al goed zoals je bent

Doe mee met 'Gelukkig hoogsensitief op je werk'

Iedereen is uniek, ook jij als hooggevoelig persoon. Maar grote kans dat je gevoeligheid uitdagingen met zich meebrengt op de werkvloer. Misschien ben je zo trouw aan je baan en stel je zulke hoge eisen, dat je soms jezelf vergeet en daardoor nauwelijks energie overhoudt. Nadat je voor de zoveelste keer overprikkeld op de bank ligt, vraag je je af: ‘Hoe houd ik dit tot aan mijn pensioen vol? Er moet toch een manier zijn om eindelijk rust in mijn hoofd en lijf te ervaren?’

Zeg gedag tegen vermoeidheid, overprikkeling en onrust

Na deze cursus heb je geleerd om...

Stel je voor:

Hoe zou het zijn als je...

Door elke maand met een specifiek thema (module) aan de slag te gaan, bouw je binnen 6 maanden meer rust, energie en zelfvertrouwen op.

Het resultaat:

Meer energie

Na deze cursus zit je hoofd minder vol met gedachten over werk, waardoor je meer energie overhoudt voor andere (leuke) dingen.

Meer zelfvertrouwen

'Doe ik het wel goed?' 'Wat als ik dit zeg?' In plaats van je te laten leiden door angsten en twijfels, vertrouw je erop dat je goed bent zoals je bent.

Meer (werk)plezier

Wat er ook gebeurt, jij weet dat het altijd goedkomt en dat je aan jezelf genoeg hebt. Er komen kansen op je pad en je straalt - dit geeft automatisch meer plezier!

Onderwerpen modules cursus mindful werken

De onderwerpen:

Gelukkig hooggevoelig op je werk - Mindfulnessbuddy

Inclusief:

Preview module 1:

Preview 'Mindful werken' cursus

Preview community:

Eerste reacties:

Reactie mindful werken cursus
Reactie mindful werken cursus

Optie 1:

Wil je vooral lekker zelfstandig aan de slag gaan, maar heb je geen behoefte aan contact met andere cursisten of een plek om makkelijk vragen te stellen? Ga dan voor alleen toegang tot de online leeromgeving.

Optie 2:

Wil je leren om als hsp’er steviger in je schoenen te staan op je werk, maar zoek je daarnaast herkenning en support? Door voor optie 2 te gaan, kun je mij en andere cursisten 24/7 om hulp vragen. Leren van elkaar staat hierbij centraal.

Optie 3:

Voel jij dat je als hsp’er beter tot je recht wil komen op je werk, maar vind je het prettig om daarbij persoonlijk te worden begeleid? Naast toegang tot de online leeromgeving en community, krijg je ook nog eens drie keer een 1-op-1 call met mij als je voor deze optie gaat.

Tip: je kunt ook je werkgever vragen de cursus (deels) te vergoeden.

Dit is voor jou als je...

Dit is niet voor jou als je...

“Je bent geboren om je te begeven tussen de adviseurs en de denkers, de spirituele en geestelijke leiders van jouw samenleving. Dat is iets om trots op te zijn.”​
Elaine Aron
Mindful werken cursus - Lisa Langenkamp

Wie ben ik?

Lisa Langenkamp (1991) is mindfulnesstrainer en oprichter van Mindfulnessbuddy. Na haar afstuderen ging ze als consultant aan de slag in het bedrijfsleven. Door een combinatie van hoge ambities, perfectionisme en een gevoelige aard, kon ze zichzelf behoorlijk in de weg zitten en hield ze zich klein. Dankzij mindfulness en coaching leerde ze de lat af en toe iets lager te leggen en ontwikkelde ze zelfvertrouwen. Waar ze voorheen haar gevoeligheid maskeerde, zet ze deze eigenschap nu effectief in als talent. Hierdoor heeft ze haar werkplezier – en plezier in het leven – weer teruggevonden!

“Ik help gevoelige en ambitieuze vrouwen met gemak en plezier te werken, zodat ze energie overhouden om weer te genieten van het leven.”

+ 0
mensen geholpen (zie LinkedIn)

Dit zeiden anderen eerder over mijn begeleiding:

"Hele fijne lessen, waar je echt wat aan hebt in de praktijk. Je leert de stof toepassen in je dagelijks leven en het verandert je positief!"

- Lysanne

"Mijn grootste aha-moment was dat het niet perfect hoeft; iedere dag is weer een nieuwe kans om te oefenen met mindfulness."

- Manja

Veelgestelde vragen:

Jazeker. Als je je herkent in de opsomming bovenaan, is dat voldoende aanleiding om mee te doen. Uiteindelijk is hsp ook maar een label en gaat het vooral om wat kenmerkend is voor jou. Iedereen is gevoelig op zijn of haar eigen manier.

Het eerste doel van deze cursus is niet een nieuwe baan vinden, maar het is wel heel logisch dat er iets nieuws op je pad komt als je met jezelf aan de slag gaat. Je leert jezelf beter kennen, waardoor je volgende stap helder wordt. Ook worden je talenten eerder opgemerkt en durf je sneller actie te ondernemen. Grote kans dus dat je alsnog een nieuwe weg inslaat als je meedoet.

Bij een mindfulnesstraining is één van de doelen mindfulness integreren in je dagelijks leven. De ‘Gelukkig hoogsensitief op je werk’ cursus richt zich specifiek op hoe je als hsp’er meer rust kunt ervaren en zelfvertrouwen ontwikkelt op werkgebied, zodat je energie overhoudt aan het einde van de dag. Ook leer je je gevoeligheid in te zetten als talent. Mindfulness helpt hierbij, maar het is zeker niet de enige manier. De cursus is daarom uniek qua opzet.

Elke module bevat een thema, bijvoorbeeld hoe je omgaat met perfectionisme en je innerlijke criticus. Naast theorie en achtergrondinformatie in de vorm van video’s, audiofragmenten en werkboeken, is het vooral belangrijk dat je verandering gaat zien in de praktijk. Daarom bevat elke module ook laagdrempelige oefeningen, waar je vervolgens op reflecteert.

Je kunt er zoveel tijd aan besteden als je wilt. Dus als je een keer een iets vollere agenda hebt, neem je bijvoorbeeld een module door in één weekend. Heb je een rustige maand, dan doe je elke week een beetje en ga je er iets preciezer doorheen. De leeromgeving is zo opgezet dat je in elk geval niet overweldigd raakt als hsp’er.

Na aanmelding ontvang je een e-mail met je inloggevens en verdere instructies over hoe je de cursus volgt. Je hebt geen geavanceerde kennis nodig over de techniek. Stapsgewijs word je door de modules heen geleid in een rustige en overzichtelijke leeromgeving.

Je volgt de cursus grotendeels zelfstandig. Heb je gekozen voor toegang tot de community? Dan is dit dé plek om vragen te stellen, successen te delen en herkenning te vinden. Heb je ook voor persoonlijke coaching gekozen? Dan prikken we samen een geschikte datum voor de calls.

Elke verandering is spannend, of je deze nu zelf initieert of niet. Het feit dat je op deze pagina kijkt, geeft al aan dat je waarschijnlijk in een transformatie zit. Uiteindelijk is de enige manier om te bepalen of de cursus de investering waard is, door jezelf deze kans te gunnen en als je klaar bent te evalueren wat je eruit hebt gehaald.

In principe heb je een half jaar de tijd om de lessen te volgen. Een stok achter de deur helpt je niet al te perfectionistisch te zijn in het maken van de opdrachten – dat is immers één van de leerdoelen. Mocht het echt niet lukken vanwege bepaalde omstandigheden, dan kun je je toegang tegen een klein bedrag verlengen.

De ervaring wijst uit dat deelnemers gaan uitstellen als er geen einddatum is. Mijn doel is dat je het programma echt afmaakt. Loop je toch uit? Dan kun je je toegang tegen een klein bedrag verlengen.

Mocht je toch de behoefte hebben om met anderen te sparren of wil je persoonlijke coaching, dan kun je ‘upgraden’ naar een ander pakket door mij een bericht te sturen.

Jazeker. Er zijn drie opties:
1. Het volledige bedrag bij aanvang in één keer betalen.
2. In drie termijnen betalen (verspreid over een half jaar).
3. In zes termijnen betalen (verspreid over een half jaar).

Tip: je kunt ook je werkgever vragen de cursus (deels) te vergoeden.

Mindful werken cursus - gratis intake

Plan een gratis kennismaking

Nieuwsgierig geworden? Of staat je vraag er niet tussen? Laten we dan vrijblijvend kennismaken. Kies een datum en tijdstip via deze link of stuur me een bericht via het onderstaande formulier: